Segal Viktor alakította át a Villa Bagatelle étlapját és ezzel együtt vadonatúj gasztronómiai koncepciót is teremtett. Egy ebédre több főfogást! A Villa Bagatelle Budapest egyik kedvelt reggelizőhelye most ebédben is különlegeset mutat. A pezsgős reggelik után itt vannak a Bagatellinik. A Bagatellini – delicious & light by Segal Viktor olyan új kategória a gasztronómiában, mely jóval több, mint egy előétel, de kevesebb, mint egy főfogás. Egy hagyományos, azaz nagy adag főétel helyett szégyenkezés nélkül el lehet fogyasztani két Bagatellini főfogást, és így nem csak a jóllakottság garantált, de két különleges ételt is ki lehet próbálni. A háromfogásos menüben pedig akár hatféle finomságot is meg lehet kóstolni, azaz nem lehetetlen küldetés végigenni az étlapot. Tipikusan “legalább egyszer az életben ki kell próbálni” élmény, amely csak azért veszélyes, mert könnyen rákapni. A Bagatellini-koncepciókat Segal Viktor, magyar csúcsgasztronómia egyik legismertebb alakja, dolgozta ki. Budapesten tanult, majd tudását Michelin-csillagos éttermekben és szállodákban tökéletesítette világszerte. Elsősorban a fúziós konyha iránti elköteleződéséről ismert: előszeretettel kombinálja különböző népek ételeit, fűszereit és elkészítési módjait egymással – így nem ritka nála egy ízig-vérig magyar alapanyag távol-keleti fűszerezéssel, az édes vegyítése a sóssal, vagy éppen a különböző állagú, halmazállapotú összetevők társítása. Tavaly megjelent könyve a Színek és ízek után idén a Ízek és formákkal rukkolt elő. Természetesen, nem csak a Bagatellinik elragadóak, de a szervírozásuk is.
Villa Bagatelle>> Tarts a moksha.hu-val a Facebookon is! Várunk!