Alma, birsalma, szilva. Három egyszerű gyümölcs és három nagyon-nagyon finom köret hús mellé. Én bármelyiket bármikor meg tudnám enni, annyira szeretem! Májas hurka sült almával A sült alma gyerekkorom óta a kedvencem. Az utóbbi időben cikkekre vágva sütöm és legutóbb házi, májas hurka is került mellé a tányérral. Vagy az hurka mellé került az alma… Mindegy! Alig végeztem az adagommal, máris azon gondolkoztam, mikor tudom újra főzni.
Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával Semmi bonyolult csak néhány egyszerű, de karakteres hozzávaló, amely remekül összeillik. Amúgy pedig a birsalmapüré mindenhez illik (szerintem), amit burgonyapürével szoktam enni. A receptet itt találod>>> Rántott hús mellé ecetes szilva Az ecetes szilvára már nyáron gondolni kell, egészen pontosan el kell rakni, de nincs annál jobb, ha egy hideg téli napon a forró rántott hú (vagy rántott sajt) mellé felbontunk egy édes-savanyú-gyümölcsös ecetes szilvabefőttet. Már a gondolatra összefut a nyál a számban! Az ecetes szilva receptjét itt találod>>>