Tele a net céklás hummusz receptekkel, de én másra vágytam: céklahummuszra, amiben nem csak mutatóban van cékla és az íze ugyanolyan lenyűgöző, mint a színe.

Cékla-dió-feta hummusz csicseriborsó nélkül/Fotó: Myreille
Csak 5 hozzávaló
3 db cékla 1 kis fej lilahagyma 6 dkg dió 6 dkg feta tengeri só
A céklákat megpucoltam, felkockáztam és jénaiba pakoltam a megpucolt és negyedbe vágott lilahagymával. Öntöttem alá fél deci vizet és 180 fokos sütőben (légkeverés, alsó-felső sütés) 70 percig sütöttem.

Őszi színek a Panasonic robotgépben – Tesztelésre kaptam a robotgépet és a legjobb késes aprító, amivel eddig dolgoztam. Persze, kismillió funkciót tud, de nekem ez a kedvencem, meg az, hogy úgy elkrémesíti a fagyott banánt is, hogy a vége krémes fagyi./Fotó: Myreille

Vitaminbomba: cékla-dió-feta hummusz csicseriborsó nélkül/Fotó: Myreille