term ID:
parent cat ID:3
parent cat ID 1:90
post ID:65938
category_90

Vegán és Gluténmentes: Pirított cukkini tandoori masalával

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Vegán és Gluténmentes: Pirított cukkini tandoori masalával

Myreille - Publikálva:

A tandoori masala az egyik kedvenc indiai fűszerkeverékem. Elképesztően finom, tartalmas és pikáns ízt ad a pirított cukkininak.

Pirított cukkini tandoori masalával/Fotó: Myreille

Pirított cukkini tandoori masalával  

2 személyre

Hozzávalók:

1 fej lila hagyma (vékony cikkekre vágva) 2 kisebb cukkini (negyed cikkekre vágva) 1 teáskanál tandoori masala 1 teáskanál napraforgó- vagy repceolaj 2 újhagyma

Egy közepes serpenyőben felhevítem az olajat. Beleteszem a lila hagymát és 1-2 percig sütöm.

Beleteszem a cukkinit és 3-4 percig sütöm.

Hozzáadom a tandoori masala fűszerkeveréket, alaposan elkeverem és még így is sütöm 1-2 percig sütöm.

Először a főtt rizst tálalom ki, majd ráteszem a tandoori fűszerrel sütött cukkinit-hagymát, majd megszórom felaprított újhagymával.

 

Összegzés
recipe image
Recept
Pirított cukkini tandoori masalával
Szerző
Dátum
Előkészítés
Sütés/Főzés
Idő

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra