term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:61322
category_3 #e62e2e

Vaníliás-kakaós, márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Vaníliás-kakaós, márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!

Myreille - Publikálva:

Régi kedvencemet, a Papagáj tortát most vaníliás-kakaós változatban sütöttem meg, és még mindig ez a legfinomabb kevert tészta.

Vaníliás-kakaós márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!

Vaníliás-kakaós márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!/Fotó: Myreille

Vaníliás-kakaós süti

Hozzávalók: 30 dkg vaj 30 dkg cukor 4 tojás 2,5 dl tejföl+0,5 dl tejföl 30 dkg liszt 1 csomag sütőpor 2 evőkanál házi vanília vagy egy csomag vaníliás cukor 2 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)

A vajat habosra keverem a cukorral és a tojással, majd belekeverem a 4 tojást és a tejfölt. Végül a liszt és a sütőpor megy a masszába.

A masszát elfelezem. Az egyik felébe belekeverem a vaníliás cukrot, a másikba a kakaóport és a tejfölt.

Kanalanként felváltva adagolom egy kivajazott, 20×30 centis sütőformába. Egy fakanál nyelével pár mozdulattal márványosra keverem a két masszát.

180 ℃ fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütés, légkeverés) 40 percig, tűpróbáig sütöm. 

Vaníliás-kakaós márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!

Vaníliás-kakaós, márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!/Fotó: Myreille


Összegzés
recipe image
Recept
Vaníliás-kakaós márványos süti. Egyszerűen ellenállhatatlan!
Szerző
Dátum
Idő

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra