Egyre jobban megy az otthoni Sport szelet külhoni előállítása. Fekete, fekete, fekete… csokoládé-orgia lett belőle. Az otthonról hozott kincsek között lapult a darált háztartási keksz, tehát a korábbiakhoz képest bizton állítom a legjobb alapanyag a házi gyártású (nosztalgikus) csokiszelethez, de most kicsit másképp, bár az alaprecepten alig változtattam: 50 dkg darált keksz 4 evőkanál (nagyon sötét) kakaópor 25 dkg margarin 15 dkg kristálycukor 2 dl tej rum Az ötletet az adta, hogy utálom ha maradékok foglalják a helyet a hűtőben vagy a konyhapolcon. Tehát kevés narancsvirágvízzel és két narancs reszelt héjával erősítettem az alaprecepten, majd a tepsibe nyomkodtam a tésztát és megláttam a Nutellás üveget, amiből a gyerekeim lustán kikanalazták a krémet. Én pedig alaposan kikapartam amit benne hagytak és rákentem a kekszes masszára és csak utána húztam rá a keserű csokiból olvasztott mázat.