Mogyoróvaj tejcsokoládéval, tejcsokoládé sóvirággal és sós pörkölt mogyoró juharsziruppal. Meglepő, de isteni párosítások. 1. Hershey’s Reese’s peanut Butter Cups: A sós mogyoróvaj már önmagában őrület, de ha még selymes tejcsokoládéval párosítják, az maga a bűn. Én néhány hete ettem először Reese’s-t és azonnal függő lettem. 2. Lindt Excellence Sea Salt Dark Chocolate: A étcsokoládé nem igazán édes, azonban bársonyos, mint egy édesség. A sóvirágok apró, váratlan fordulatok egy jól ismert, megszokott ízben. Igazán különleges és – nem utolsó szempont – már itthon is lehet kapni. 3. Sensation California Honey & Salt Oven Roasted Peanuts és Frosted Maple Syrup Flavour Nut Selection: Ha a sós, pörkölt földimogyorót valamivel még bűnösebbé lehet tenni, akkor az egyértelműen a méz vagy a juharszirup, a kesudió és a csokoládé… Ropogós, édes-sós, pazar!