Málna és joghurt, egész évben tökéletes párosítás. Hozzávalók: 5 dl tejszín 450 g joghurt 100 g cukor 400-500 g friss vagy mirelit málna 2 csomag instant zselatin fix bő 1 dl tej fél csomag babapiskóta Szokás szerint – ahogy a citromos- és narancsos joghurttortánál – először bebugyolálom a kapcsos tortaformát, majd langyos tejben megforgatott babapiskótával beterítem a forma alját. Ezután először félig, majd teljesen keményre verem a tejszínhabot, közben beleteszem a cukrot és a zselatin fixet, majd a joghurtot, végül a málnát. Ha fagyasztott a málna, akkor előtte kiengedem és a levével együtt teszem bele. A málnákat nem töröm össze, hanem óvatosan keverem össze a krémmel. A végeredmény egy márványos-málnás joghurttorta, mert amíg a torta összeáll a hűtőben a málna megszínezi a joghurtos krémet.