Ezt eszik a Business Class-on utazók az Air France járatain. Tárkonyos, gombás lazac papillote, csirke tajine és egyéb különleges bisztrókaják. Április elejétől Yves Camdeborde állítja össze a francia légitársaság Business Class menüsorát. Camdeborde a bisztrókonyha legismertebb képviselője, ételeit az egyszerűség és a különféle ízek tökéletes párosítása jellemzi. A séf szerint ételei a kiváló minőségű alapanyagoktól lesznek egyediek. A repülőn ilyen ételek kerülnek az utasok elé:
De a menüsoron szerepel még konfitált borjú citrommal, articsókával és tejszínes pennével valamint csirke tajine módra kurkumával, finom búzadarával és hajdinával. A gourmet fogásokat a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló hosszú távú járatokon és 15 közép távú úton kínálják a Business Class utasainak. A gourmet kreációkat hat hónapig kóstolhatják a szerencsések, a menük pedig 15 naponta megújulnak.