A férjem szerint a tökéletes sütemény nagyon-nagyon csokis és mazsola is bőségesen van benne. Rendes feleség vagyok, megsütöttem neki. Hozzávalók: 20 dkg vaj (helyettesíthető margarinnal is) 25 dkg cukor (nád- és kristálycukor vegyesen) 3 tojás (kisebb TSZ-es tojásból kell négy) 4 púpos evőkanál holland kakaópor 1 nagy pohár (400 g) tejföl 20 dkg liszt 1 csomag sütőpor csipet só mazsola, rum 1 tábla (200 g) étcsokoládé (Szerencsi Szerecsen) 1 nagy marék mazsolát rumba áztatok. A vajat a cukorral habosra keverem, majd beleteszem a tojásokat és simára dolgozom. Beleszitálom a kakaóport, megint átkeverem, majd megy a tejföl, újabb keverés, és megy bele a liszt, a csipet só valamint a sütőpor. Jól átkeverem. Kivajazott (28 cm átmérőjű) tortaformába öntöm és (nagyjából 180 fokos sütőben) tűpróbáig sütöm. Amikor a tészta kihűlt, mikróban másfél perc alatt megolvasztom a csokoládét és bevonom vele a tortát, a tetejét megszórom lecsepegtetett mazsolával. Hűtőben gyorsan visszadermed a csokoládé.