Remous citromkrémjéről jutott eszembe, hogy egész biztosan jól illik a kedvenc csokis korongunkhoz is, úgyhogy megcsináltam a krémet, aztán sütöttem egy adag sütit is. Tényleg jól passzolnak egymáshoz. A receptet valami véletlenül elkapott főzős műsorban lőttem pár éve, de ennél pontosabban meg nem tudnám mondani. Csak arra emlékszem, hogy ott valami krémes, tejszínes gyümölcsleves mellé tálalták. Különben semmi extra, de finom. 1 tojás 15 dkg barna cukor (biztos lehet sima kristálycukorral is, csak nem hiszem, hogy ugyanilyen íze lesz) 10 dkg fehér csoki 10 dkg puha vaj (vaj!) 20 dkg liszt 2 ek holland kakaópor 1 cs. sütőpor 1 cs. vaníliás cukor (a citromkrém kedvéért ezt most reszelt gyömbérre cseréltem) Az összekevert száraz cuccokhoz mehet a puha vaj és a felvert tojás, a fehér csokit meg nagyon apróra törve/vágva öntöm hozzá. Ez így jól megkeverve egy közepesen kemény masszává áll össze, amit még pár órára a hűtőbe teszek pihenni. A masszából teáskanálnyi adagokat szedek, ezekből vizes kézzel kis korongokat lapítok. 180 fokos, előmelegített sütőben 10-15 percig kell sülnie. A végeredmény a legkevésbé sem fotogén, snájdig kis koksztallérokra hasonlít, de egyszerre puha és ropogós, és ha véletlenül marad belőle, még 2-3 nap után is pont olyan jó, mint frissen.