Sokcsillagos éttermekben lehet ilyen finomat enni, pedig a világ legegyszerűbb és leggyorsabb étele. Hozzávalók: sárga gévagomba vaj só fekete bors A sárga gévagombát (Laetiporus sulphureus) megtisztítom, vékony csíkokra vágom és 20 percig előfőzöm. Hagyom kicsit leszáradni. Serpenyőben vajat hevítek és a gombák minden oldalát átpirítom. Sózom, borsozom. Körete ugyanaz lehet, mint a húsnak. Nálam friss paradicsom, újhagyma és puha kenyér volt. (Bármikor tökéletes ebéd vagy vacsora.) Ha nincs friss gévám, akkor az előfőzött fagyasztott gombát dobom az olvasztott vajra. Fagyottan, úgy, ahogyan kiveszem a hűtőből (nem kell kiolvasztani). Pár perc alatt így is elkészül és már csak a sózás, borsozás van hátra. Még több sárga gévagombás itt találsz! Desszertért pedig ide katt!