A koreai rántottás szendvics kiemelte a sült, felvert tojást a reggelik közül és új dimenziót adott még a salátáimnak és az ebédeknek.
Chilis rántotta rucolával, lilahagymával és feta sajttal
Hozzávalók: 2 db tojás 1 “közepes kupac” rucola feta sajt (vagy krémfehér sajt) 1 kis fej lilahagyma só chili pehely balzsamecetszósz olíva olaj
Két tojásból pici sóval és chili pehellyel kevés olíva olajon rántottát sütök.
Tányérra halmozom a rucolát, majd szeletelek/morzsolok rá feta sajtot. Az egészet bőségesen meglocsolom balzsamecet szósszal, ráteszem az időközben langyosra hűlt rántottát és a cikkekre vágott lilahagymát. Pici chili pehelyt még a tetejére szórok és befalom. És nem tudok ráunni.
Amikor tényleg gyorsan szeretnék nagyon finom ebédet magamnak, mindig ezt a tojásos-rucolás-fetás “salátát” készítem. Laktató, ízletes és nem utolsó szempont az sem, hogy nem egy kalóriabomba.