Myreille - Publikálva:
A húsvéti csokoládétojás lehet más is mint fényes papírba csomagolt csokoládé, íme néhány szemkápráztató nyalánkság híres csokoládémesterektől.
Ladurée – OEUF TRESOR – http://www.laduree.fr/
Ladurée – OEUF MARQUISE – http://www.laduree.fr/
Hediard – OEUF BARBE NOIRE CHOCOLAT NOIR – http://www.hediard.fr/
Puyricard – http://www.puyricard.fr/
Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/
Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/
Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/
Prestat – http://www.prestat.co.uk/
Prestat – http://www.prestat.co.uk/
William Curley – Dark Chocolate Sea Salt Carame lEaster Egg – http://www.williamcurley.com/
Hotel Chocolat – Cow Beastie Egg – http://www.hotelchocolat.com/
Hotel Chocolat – Zebra Beastie Egg- http://www.hotelchocolat.com/
Henri Le Roux – L’oeuf yuzu macha – http://www.chocolatleroux.com/
Arnaud Delmontel – L’oeuf dans l’oeuf – http://www.arnaud-delmontel.com/
Hugo & Victor – Oeuf Dentelle noir – http://www.hugovictor.com/
Hugo & Victor – Oeuf “Coup de Pinceau” rouge noir – http://www.hugovictor.com/
Hugo & Victor – L’Oeuf du Peintre – http://www.hugovictor.com/