A húsvéti csokoládétojás lehet más is mint fényes papírba csomagolt csokoládé, íme néhány szemkápráztató nyalánkság híres csokoládémesterektől.

Ladurée – OEUF TRESOR – http://www.laduree.fr/

Ladurée – OEUF MARQUISE – http://www.laduree.fr/

Hediard – OEUF BARBE NOIRE CHOCOLAT NOIR – http://www.hediard.fr/

Puyricard – http://www.puyricard.fr/

Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/

Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/

Pierre Hermé – http://www.pierreherme.com/

Prestat – http://www.prestat.co.uk/

Prestat – http://www.prestat.co.uk/

William Curley – Dark Chocolate Sea Salt Carame lEaster Egg – http://www.williamcurley.com/

Hotel Chocolat – Cow Beastie Egg – http://www.hotelchocolat.com/

Hotel Chocolat – Zebra Beastie Egg- http://www.hotelchocolat.com/

Henri Le Roux – L’oeuf yuzu macha – http://www.chocolatleroux.com/

Arnaud Delmontel – L’oeuf dans l’oeuf – http://www.arnaud-delmontel.com/

Hugo & Victor – Oeuf Dentelle noir – http://www.hugovictor.com/

Hugo & Victor – Oeuf “Coup de Pinceau” rouge noir – http://www.hugovictor.com/

Hugo & Victor – L’Oeuf du Peintre – http://www.hugovictor.com/