Vegán és Gluténmentes: Kókusztejes mungóbab curry A kókusztejes mungóbab curry nagyon ízletes. Igen jól áll neki a garam masala fűszerkeverék és az apróra vágott koriander- és petrezselyemzöld.
Klasszikus ízek: vörösboros marhapörkölt Kisebbik fiamnak a “rizs hússal” minden formában és ízesítéssel a kedvence. Nekem vörösboros marhapörkölttel az egyik nagy kedvencem.
Francia klasszikus: Quiche Alsacienne A quiche lorraine és a quiche alsacienne között a legnagyobb különbség a hagyma. Nálam zeller is került bele. Klasszikus vagy saját ötlet, a quiche-sel nem lehet hibázni.
Korianderes csirkecomb birspürével és hagymával Abból főztem, ami itthon volt. Persze, nagyot dobott az ebéden, hogy beérett a birsalma és a kertben van friss rozmaring, de ettől ez még egy egyszerű ebéd.