Petrezselymes-fetás-cukkinis quiche Nem tudom megunni a petrezselyem illatát és ízét. Arra gondoltam, megérdemli, hogy egy quiche-ben főszerepet kapjon.
Jéghideg élvezet 2. – Epres semifreddo Önmagában az epres semifreddo is nagy kísértés, de az egyszerű és nagyon csokis csokitortával viszont a ellenállhatatlan páros.
Vidéki Anglia: Mazsolás kenyérpuding kalácsból A legjobb, ami a maradék kenyérrel történhet: kenyérpuding vagy más néven kenyérfelfújt. Alaprecept és variációk.
Így kell főzni a tökéletes daragaluskát! A daragaluska (grízgaluska) forró levessel ebédre és vacsorára is remek. Csak 4 egyszerű hozzávaló és egy elronthatatlan recept, amit anyukámtól tanultam.
Kényelmes reggel serpenyős paradicsommal Vidékről kaptunk friss, “tanyasi” tojásokat és kerti paradicsomokat. Egyértelmű, hogy a reggeli bundás kenyér sült paradicsommal.