Villámgyors csokis epertorta (és elmondom a vaníliás változatot is) Idén egy hajszálnyival jobban szeretem a vaníliás epertortát, mint a csokisat, de életem pasijai (mind a három) a csokis változatot tartja finomabbnak. A két recept tulajdonképpen ugyanaz.
Légiesen könnyű és nagyon gyümölcsös: almás piskóta Csak 5 hozzávaló (alma, tojás, cukor, liszt, fahéj) és a végeredmény a világ legfinomabb almás sütije.
Könnyű, diós piskóta – drága nagyi után szabadon A diós piskóta mindig jó ötlet. Gyerekkoromban anyukám és nagymamám mellett tanultam meg piskótát sütni, most a fiaimnak sütöm. Egyszerű, finom, szeretjük!
Nőnaptól húsvétig: Fantasztikus túrótorta “Anya, te is süssél olyan sütit, aminek a tetején Fantából van a zselé, mert az nagyon finom!” – mondta a fiam, és én rendes anya vagyok, elkérem a receptet és (majdnem pontosan) meg is sütöttem.
Dióspiskóta-tekercs sárgabaracklekvárral A piskótatekercs tulajdonképpen egy jó piskóta, amelyet feltekertek. Nem ördöngősség és a nagymamámtól tanult trükkel szét se reped.
Céklás-kakaós piskóta kókuszos pudingkrémmel Ugyanolyan vastag a céklás piskóta, mint a kókuszos krém. Ám, a piskótának egyáltalán nincs cékla íze, a kókuszkrém pedig sűrű, finom és nem túl édes.
Eszméletlenül finom: régimódi, házi diótorta Rákívántam a házi diótortára: diós piskóta, de csak 6 tojásból, hogy ne legyen túl vastag a tészta, sok diós krém, de ne legyen émelyítő. Régimódi, ám megunhatatlan torta!