Cochinita Pibil taco és Achiote (Annatto) paszta A világon a legfinomabb taco – véleményezte 8 éves fiam a Cochinita Pibil tacót. Yucatán híres tacóját itthon készítettem el, de szereztem hozzá autentikus alapanyagot.
A hús, amitől felejthetetlen és ellenállhatatlan a carnitas taco Megnéztem a Mindent a tacóról című minisorozatot, és azonnal Mexikóba akartam menni tacót enni. Végül kiegyeztem azzal, hogy itthon sütök olyan húst, ami ott is tökéletes lenne.
Én így szeretem! – Székelykáposzta A székelykáposzta éppen olyan étel, mint a pörkölt, a lecsó és a halászlé: minden családnak megvan a saját receptje. Én majdnem úgy főzöm, mint az anyukám…
Fedő alatt sült lapocka tormás mártással és zöldborsóval Csupa hétköznapi hozzávaló, aminek többsége ott lapul a kamrapolcon, azonban a végeredmény ízletes, ünnepi lakoma.