8+2 sütés nélküli finomság karácsonyra Sütés nélküli finomságok csak azért, mert finomak, mert remek, előre elkészíthető vendégvárók, illetve mert izgalmas gasztroajándékok.
Dulce de Leche, a karamellakrém – Jobb, mint a Nutella Elértem a gasztronómia csúcsára: egy konzervet főztem 3 órán át fedő alatt, de az összes gúnyos mosoly és kételkedő pillantás megérte, mert a végeredmény egy szenzációs karamellkrém.
Téli varázslat: így készülnek a mézeskalács házikók Mima Sinclair könyve, a Mézeskalács csodaország olyan receptkönyv, amit nézegetni is boldogság. Elsőre talán bonyolultnak tűnik a mézeskalács házak receptje, de nem lehetetlen. Alapreceptek!
Édes bűnbeesés Ami a spanyolnak Dulce de leche, az a franciának Confiture de lait. Magyarul talán tejlekvár lenne, de ki a fene asszociálna a tejről a karamellre?