Fordított rebarbara pite: rebarbara crumble A rebarbara pite különleges és nagyon finom desszert, egyszerűbb, pillanatok alatt összedobható verziója a rebarbara crumble.
Csak négy hozzávaló: őszibarackos crumble Beköszöntött az ősz és én elővettem a sütőtálamat, amiben crumble-variációkat szoktam sütni. Most éppen őszibarack érik a kertben, így őszibarackos crumble készült.
Jóság felsőfokon: Apple Crumble Cheesecake A francia és indiai konyha ötvözése után két kedvenc amerikai desszertemet, az alma crumble-ét és a New York-i cheesecake-et sütöttem össze.
Téli crumble-futam: gyömbéres-szilvalekváros A crumble egyértelműen a nyár íze, de nem adom magam a télnek, sem a téli tavasznak, a friss gyümölcsöt házi lekvárra cseréltem.
Almás crumble: őszi klasszikus recept rafinált csavarral Az almás crumble az egyik legegyszerűbb desszert, mégse lehet ráunni. Most karamellel és őrölt gyömbérrel készítettem.
Rebarbarás-gyömbéres-vaníliás crumble Minek vacakolni a tésztával, ha elég mindent egy sütőtálba szórni, a végeredmény pedig elképesztően finom. A rebarbara szereti a gyömbért.
Epres-vaníliás crumble – Végre itt a nyár! Egyszerű, gyors és finom. A morzsás süti eperrel is működik. Egyetlen hibája, hogy újabb és újabb falatokra csábít.
Csak 5 hozzávaló: fahéjas-szilvás crumble A fahéj és a szilva klasszikus párosítás, morzsás süti változatban is remek. Gyümölcsös, ropogós, nincs olyan nap, amelyet ne dobna fel.