Őszibarack chutney jalapeno-val és kínai ötfűszerrel Megkockáztatom, hogy az őszibarack chutney, amit ma főztem, jobb lett, mint bármelyik mangó chutney, amit valaha kóstoltam.
Fűszeres-pikáns cékla chutney (Nem tudok ráunni!) A célka chutney-t szeretem sült húshoz, rántottához, sajtokhoz és csak úgy önmagában is. Nincs az a mennyiség, ami el ne fogyna belőle.
Gyömbéres-korianderes szilva chutney A szilva chutneyban az a legjobb – azonkívül, hogy pikáns és illatos -, hogy kevés munkát igényel és bármikor isteni lakomává varázsolja a legegyszerűbb sült húst.
Korianderes-fokhagymás sárgabarack chutney A fűszeres, pikánsan csípős sárgabarack chutney remek gasztoajándék és nagyon jól illik sült húsok, húsgombócok mellé.
Gyömbéres-fokhagymás-szilvás csirkemell A szilva földig húzza az ágakat. Lesz szilvalekvár, szilvás sütemény, de most még a főételbe is szilva kerül.
Tavasz, nyár, ősz, chutney Rákaptam a chutney főzésre, a család pedig a chutney fogyasztásra. Íme négy recept meggyre, sárgabarackra, almára és szilvára. A recepteket muszáj lejegyeznem, mert jövőre elfelejtem.