Quinoa saláta zöldborsócsírával, bazsalikommal és pirított szezámmaggal Amíg a zöldborsócsírákat nevelgettem, rengeteg ételt elterveztem, ám ez a quinoa salátát egy hirtelen ötlet és egy új szenvedély szülte.
Sült paradicsom a dunsztosban – mert sokkal jobb, mint főzve A szanaszét főzés és a forrón hámozás nem az én világom, ráadásul a sült paradicsom íze ezerrel finomabb. Bónusz: még kavargatni sem kell.
A világ legjobb pizzája, avagy a véletlen margójára Nálunk gyakran pizza a vacsora és évek óta próbálom leutánozni azt a felejthetetlent, amit Olaszországban ettünk. Végre sikerült!
Paradicsomos-bazsalikomos-tejszínes csirke Gyors, finom és megunhatatlan. Csupán 6 hozzávaló – pontosabban körettel együtt 7 hozzávaló – kell hozzá, azonban a végeredmény igazi ízorgia.
Pasta with meatballs: rozmaringos változat A rozmaringos húsgolyó önmagában is nagyon finom, de a paradicsomos-sajtos tésztával igazán remek, tartalmas fogás. Megéri a macerát.
A bazsalikom kertész képes naplója A kertészkedésben a vágyakozás és a várakozás a legjobb, az idő múlása, majd a siker. Képes beszámoló a Szereld magad bazsalikomról.
Főszerepben a zsenge, ropogós cukkini Kedvenc paradicsomos-tejszínes-bazsalikomos-csirkés ragumat egészítettem ki némi nyers, éppen ezért ropogós cukkinivel.
Cukkinis-paradicsomos gnocchi bazsalikommal Az alap most is a verhetetlen paradicsom, tejszín és bazsalikom hármas. Könnyű nyári vacsora, amely gyorsan elkészíthető.
Bolognai mártás, ahogy mi szeretjük A férjem most fogja megtudni, hogy a kedvenc húsos mártása tele van répával, és felesége legjobb barátja az aprítógép.
L’Antica Pizzeria da Michele, Nápoly Ide el kell menned, ha a világ legjobb pizzáját szeretnéd megkóstolni! A hawaii pizzát azonban felejtsd el!