term ID:1298
parent cat ID:3
parent cat ID 1:90
post ID:49895
category_1298

Rozmaringos-chilis édesburgonya a sütőben sütve

Édesburgonya krémleves gyömbérrel és csillagánizzsal

Csak 5 hozzávaló: currys édesburgonya-krémleves

Vasárnapi vacsora: batáta krémleves

Batáta bundában – sósan és édesen is finom

A Titkos Köret

Lélekmelegítő thai leves egy egész hadseregnek

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hozzávalók: batáta

Vasárnapi vacsora: batáta krémleves

Maximális maradékkonyha. Az ebédről maradt főtt batáta – szerencsére a főzőlevét is felfogtam -, és tejszín. A batátákat felöntöttem a batáta főzőlevével és felforraltam. Botmixerrel pürésítettem, beleöntöttem a tejszínt, sóztam, borsoztam és már készen is volt a batáta, azaz édesburgonya krémleves.
Ui: Rendszeresen főzök batáta krémlevest, és azt hittem, már moksha.hu-ra is megírtam, de most szembsültem a ténnyel, hogy még nincs fent a recept. Szerencsére hosszú a tél, sok-sok forró levest főzök.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra