A répa jó. A répát szeretjük. A színes ceruzák virágszerű forgácsaiért is oda vagyunk, de kell-e nekünk répa faragó? Konyhai forradalom vagy hülyeség? Nem olyan régen, összegyűjtöttem a 10 legfeleslegesebb konyhai kütyüt és azt hittem, hogy a banánszeletelőnél és a jégkocka gömbösítőnél nagyobb állatságot nem lehet kitalálni. De az univerzum végtelen és itt a sárgarépa hegyező. Bár a konyhában a faragó nem számít újdonságnak, már faraghattunk parmezánt és csokoládét a kellemes forgácsok miatt azonban a sárgarépaforgácsok alatt rezeg a léc. Okosság vagy nagy hülyeség? Menő vagy ciki a sárgarépa hegyező?

Karoto/Design: Avichai Tadmor – Monkey Business

Karoto/Design: Avichai Tadmor – Monkey Business

Karoto/Design: Avichai Tadmor – Monkey Business