A répa jó. A répát szeretjük. A színes ceruzák virágszerű forgácsaiért is oda vagyunk, de kell-e nekünk répa faragó? Konyhai forradalom vagy hülyeség?
Nincs mellette más érvem, mint hogy van benne anyag, fekete és egyszerűen szép. Néha ilyen is kell, néha ennyi is elég!
Semmi különös, csak egy habverő, amit most azzal próbálnak vonzóbbá tenni, hogy egy kék gorillát rejtenek a rácsok közé. Akarom!
Amikor gyerek voltam, behülyítettek azzal, hogy az étellel nem játszunk és senki se beszélt arról, hogy az étkezés lehet vidám és játékos.
A házi kenyérhez csak öt hozzávaló kell: liszt, olaj, víz, élesztő és cukor. Niels Datema porcelán kanalaival a kenyérsütést ünnepivé tette.
Kolibri, mint citromfacsaró. Az asszociáció igen bátor, a kérdés csupán annyi, hogy csavarnál-e citromot egy cuki madárka fején?
Nem egyértelmű, hogy 6 tojásfehérjét kemény habbá lehet verni ezekkel az összecsukható habverőkkel, viszont jól néznek ki és beférnek a fiókba.
Eddig nem volt egyértelmű, hogy a ló és a spagetti kapcsán Izlandra kell asszociálni, de egy reykjavíki dizájner forradalmasította a spagetti adagolást.
A különleges konyhai cuccok ugyanolyan csábítást jelentenek, mint a cipők, táskák és színes csecsebecsék. Álmodozásra, vágyakozásra késztetnek.
A jó dizájnnak nem kell drágának lennie, vallotta Peter Bodum a Bodum cég alapítója. Csábító konyhacuccok, nem túl olcsón.
Lehetetlen eldönteni, hogy a kisfiúk vagy az apukák örülnek jobban a starwarsos konyhai kiegészítőknek.
Nem is tudom, hogyan tudtam eddig dinnyekés, eper csumázó és bagel felező nélkül élni. Unatkozó háziasszony innováció.