Egyszerű, gyors, mégis különleges. A tárkony és a bor rafinériát ad a mustáros húsnak. A tészta formája csak hangulattól függ. Hozzávalók 2-3 személyre: 1 nagy csirkemell 1 fej vöröshagyma 2 dl fehér bor 1 evőkanál mustár 1 tk tárkony 2 dl tejszín só olaj fél csomag farfalle Fel kell tenni a vizet forrni, majd sózni és kifőzni a tésztát. Ezzel párhuzamosan elkészül a csirke is. A vöröshagymát apró kockára kell vágni és kevés olajon meg kell dinsztelni. Amíg a hagyma alakul, fel kell kockázni a csirkemellet. Amikor jó a hagyma, mehet rá a csirke és addig kell kevergetni, amíg minden kocka kifehéredik. Ezután meg lehet sózni, mehet rá a bor valamint a tárkony fele és puhára kell párolni. A végén bele kell tenni a mustárt és a tejszínt, össze kell forralni, rá kell szórni a maradék tárkonyt és kész.