Nem egy mutatós sütemény, viszont mennyei. Csoki mellett még kakaóport is teszek bele és egészen sok sót. Hozzávalók: 10 dkg vaj 20 dkg étcsokoládé (nálam Szerencsi szerecsen) 3 tojás 3 ek nádcukor fél tk só 2 ek átszitált kakaópor 3 ek átszitált liszt Mikrózható tálba beletöröm a csokoládét és beleteszem a felkockázott vajat. Egy percre mikróba teszem – de a pontos időt ki kell tapasztalni, hogy ne égjen meg, de elolvadjon -, majd habverővel jól összekeverem. Megy bele a cukor, a só és a tojások. Amikor a egynemű lett a massza, beleteszem a kakaóport és a lisztet. A habverőt kanálra cserélem és simára keverem. Kivajazok egy kisebb tűzálló tálat és beleöntöm a tésztát. Bekapcsolom a sütőt, kb. 180 fokra állítom és a hideg sütőbe teszem a tésztát. 15-25 percet kell sütni, sütőtől függetlenül. Akkor jó, amikor a széle megsült, a közepe viszont megdermedt, de még krémes. Meg kell várni, amíg kihűl. Nem szapora és igen tömény.