A tökéletes háziasszony tökéletes vendégvárója. Gyors, olcsó és isteni finom. A Lemon curd után megváltozott a véleményem a citromkrémről. Egyszerű Sable – tipusú keksszel (de a számban még megjelent az otthoni Albert keksszel. Jut eszembe: van még otthon Albert keksz?) és ribizlivel kínált vendéglátóm, s a krémet, mint a tapenádot kenegettem. A jó erős kávé rögtön színesebb, a beszélgetés nőiesebb lett. A Lemon curd-ot vendéglátóm: Klara, angol barátnőjétől hozta át a csatornán, s most küldöm a Kárpát-medencébe. Tehát 4 egész tojást, 4 citrom reszelt héjjával és levével 250 gramm cukorral és 125 gramm vajjal vízgőzben (de a keverőtál alja érjen a bugyogásba) habosra, keményre keveri, majd csinos üvegekben hűtőben tárolva várja a vendégeit.